tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pubcrawl Århusissa

Heti alkuun pikku pahoittelut ettei Hampuri-Amsterdam-reissusta tule vielä tekstiä, mutta kuvia kyseiseltä reissulta on neljästä eri kamerasta toista tuhatta, joten hommassa menee hetki ennen kuin parhaat potretit on raavittu kasaan. Mutta luvataan, että seuraava postaus käsittelee kyseistä eeppistä reissua.

Tässä janoisimmille Kari Grandeille postaus paikallisen opiskelijakunnan järjestämästä Pubcrawlista joka meinaa sitä, että bussilla matkustetaan viereiseen kaupunkiin Århusiin (Tanskan toiseksi isoin) ja siellä sitten kierretään pubeja, vedetään kokovartalopuudutus ja painutaan yökerhoon heilumaan. Hintaa huville kertyi 250kr elikä n. 35 euroa ja siihen kuului (muistaaksemme) viisi kaljaa, kaksi shottia, yksi siideri ja sisäänpääsy yökerhoon sekä tietysti bussikyyti sinne ja takaisin. Insinöörin matikkapäällä ratkottuna yhtälö kuulostaa edulliselta ja onhan se perkeleen hienoa päästä isolle kirkolle heilumaan tietäen, ettei luultavasti koskaan enää sinne palaa.



Heti alkuun oppilaskunta löi käteen ensin rannekkeet juhlia varten ja sitten pääsiäiskaljat kyytipojiksi. Ei paskempi alku kyseiselle hommalle. Kuvassa Daniel Saksasta ja Dana Latviasta.

Bussiin ei sitten yllättäen saanutkaan viedä aukinaisia kaljapulloja. Tehtiin hätäinen pikapalaveri poikain ja tyttöjen kanssa ja todettiin, että imaistaan kaljat huiviin pihalla ja mennään bussiin yläkertaan (kyllä! se oli Double decckkeri!!) ja aukaistaan uudet pullot; sitähän ei sinänsä kielletty että bussissa korkataan uudet. B-D

Matka meni rattoisasti ja perillä pelattiin joukkueettain perinteinen juopporalli, eli juokse esineelle ja kierrä se X kertaa ja juo kalja ja juokse takaisin. Harmillisesti oltiin AINUT joukkue joka EI huijannut ja saatiin maistaa häviön katkeraa makua vaikka meillä oli campuksen epävirallinen piirimestari nopean kaljan juonnissa (=Toni).


Kuva vääristää: Olli ei vedä moonwalkkia vaikka siltä näyttääkin.

Asia oli vilpillinen mutta annettiin homman olla ja suunnattiin ryhmittäin kiertämään ensin neljä pubia ja sitten yökerhoon. Heti ensimmäisessä baarissa oli asiallinen meininki, sillä tiskiin löytiin kaljan lisäksi shotti. Seinällä oli myös hauskoja tauluja joista nyt piti ottaa potretit talteen:


Pullo Captain Morgania ja soodavettä 500 kr. Mitähän ne alkoholitarkastajat sanois jos kotona Suomessa mainostais tuolla lailla? Kuvan herra on ilmeisesti nauttinut jo kyseiset annokset.


Priceless. :)

Seuraava pubi oli sitten ihan perus juottola, jossa tarjottiin juomaksi paha siideri ja joku neitishotti. Ei siitä sen enempää ku yks kuva:


Kuvassa Ollin kämppis Adrien, Daniel ja Toni.


Seuraava kuppila oli Escobar, aivan perkeleen asiallinen rokkipubi, jossa soi kunnon metallibiisit ja röökiä sai vetää sisällä. Täällä myös iskettiin tiskiin kaljat ja jekkupaukut tunnelmaa kohottamaan. Tämä oli yksi parhaimmistsa pystäreistä missä allekirjoittaneet on koskaan käyneet.


Joka kerralla pitää ottaa vähintään yks ryhmäpotretti. Ja joka kerralla siihen änkeää joku randomi jota kukaan ei tunne. :D


VIVA LA REVOLUCION!

Sitä seuraava mesta oli joku imelä discontapanen "G-bar", joka edelleen kuulostaa allekirjoittaneen mielestä ihan gaybarilta. Ei ihme, että Ollilla niin hymyilytti:


Naminami

Yökerho oli sitten ihan perussettiä: perseiltiin mikä kerettiin ja aiheutettiin yleistä pahennusta. Mutta kaikenpuolin Århusissa oli todella hauskaa ja mukava meininki ja voisi sinne kyllä lähteä uudestaankin. Oikeastaan monet eset tykkää tehdä siten, että ensin parit kaljat nautitaan alkuillasta student barissa, sitten otetaan iltajuna Århusiin (n. 40min) ja biletetään aamuun asti yökerhoissa ja lopuksi tullaan aamujunalla klo 6 takaisin Horsensiin. Mikäpä siinä jos jaksaaja rahat riittää. :)


Lystiä oli ku oli mukavaa :3

ps. Terveisiä Eskolle, Veeralle ja muille lähisukulaisille jotka tätä blogia mahdollisesti lukee!

2 kommenttia:

  1. Kaikkihan me tätä luetaan. linkki hesarissa sunnuntaina.

    VastaaPoista
  2. Ei ole olemassakaan huonoa julkisuutta. :)

    VastaaPoista