keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kun pojat tuli isolle kirkole... (Toni ja Olli)

Matka alkoi hyvin, lennoille kerittiin ja matka taittui stam1nan pakkolaskun rytmeissä. Juna-asemalla meille myytiin suora lippu ilman vaihtoja Hoesensiin, mistä oltiin erittäin iloisia ja tyytyväisiä. Mutta kuitenkaan se ei mennytkään ihan näin. Köpiksen lähestyessä huomattiin, että ollaan jossain paikallisjunassa, eikä siis siinä suoraan Horsensiin junassa. Köpiksen asemalla raahattiin kamat infopisteelle, jossa meille tokaistiin: "If you are very quick, you might catch the right train". Tuumasta toimeen ja juoksuksi. Hirveällä kiireellä juostiin junaan, ja voitonriemuisena hätisitimme paikallamme istuvan rouvan pois.

Puolessa välissä matkaa alettiin juttelemaan hätistetyn rouvan kanssa, joka istui nyt vastapäätä. Hän totesi lippujemme tutkiskelun jälkeen, että olimme vieläkin väärässä junassa. VICTOR MIKE! Pienen keskustelun jälkeen kuitenkin kävi ilmi, että juna ajaa Horsensiin ja on vielä nopeampi juna kuin meidän lipulle tarkoitettu juna. Hätistelyn vuoksi tarjosimme rouvalle suomalaista Fazerin laatusuklaata, ja loppumatkan juttelimme rouvan kanssa, joka mm. osoittautui Aki Kaurismäki -leffojen faniksi! Tilanne oli jotenkin niin koominen, että eihän siinä voinut muuta kuin nauraa. :) Hyviä hommia.

Snadisti böjailtiin stogesteissiltä taxilla campukselle ja lopun päivää hengailtiin ja käväistiin kaupungilla. Tänään käytiin uudemman kerran ja napsittiin pari kuvaakin Tonyn elitistisellä iPuhelimella. Mahdollisesti huomenna lähdetään käymään vielä isommalla kirkolla Århusissa, mutta siitä sitten lisää kun ollaan reissu tehty.

Yöperho on nyt koteloitunut.

Olli:
Terveisiä Virpille. Unohdin laittaa lämmityksen päälle ensimmäisenä päivänä ja yöllä oli melko kylmä. Onneksi meistä kahdesta mie en ole se kylmävarvas. ;)

 Rapist Street.
 Mannerheimin puisto ála Horsens
 Pirteää näkymää keväällä. Kesällä voi olla jo mahtispotti ottaa olutta.
Äkkiseltään voi katunäkymästä sanoa, että talojen harjat on paljon korkeampia kuin Suomessa. Myös kadut on ahtaita, mutta tämähän on ihan ymmärrettäävä vanhassa kaupungissa.

6 kommenttia:

  1. Tuliko "konemiehen arkea" mieleen junassa? :--D EIkait sole, keep up the good work!

    VastaaPoista
  2. Pientä paniikkia olisi saattanut aiheuttaa tuollainen junasekoilu tällaisessa akateemisessa jänishousussa. Mutta onneksi insinöörit ei vähästä hätkähdä!

    I'll be watching you, so update. Often.

    VastaaPoista
  3. On se Toni kyllä aina niin söpö :) -JR louwie

    VastaaPoista
  4. LennuTheOnnellinen3. helmikuuta 2011 klo 4.05

    EEEEEI pysty lukkeen ku oli niin hyvät bileet mutta aamulla tai kauniina päivänä sitte. Hjuvahjuva Olli + kevari! Tsemppiä! Rakentakkaa korkiampia taloja, perkele! Ja parempia junia.

    VastaaPoista
  5. Sami, se oli jo niin epätodellinen fiilis että ei oikein tienny että miten olis. Hyvä kun kahdesti eri henkilöt neuvoo vääriin juniin niin onhan se aika superior success.

    Jenny, me koitellaan kirjotella aina kun jotain hauskaa on sattunu. Ei edes vaivauduta kirjottelemaan "käytiin koulussa ja oli ok ruokaa" -juttuja. :P Ingenjörs came here to kick ass and chew bubblegum. And we are all out of gum...

    Lennard, mitä helevettiä? :D Ei kuitenkaan yhtään kirjotusvirhettä sulla vaikka ilmeisesti melko kaasuissa tuon kirjotit!

    VastaaPoista
  6. Haha :D Repesin viekkaille tarkka-ampujaespanjalaisille :D Ja niin monelle muullekin asialle :D

    VastaaPoista