sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Karnevaaleja ynnä muuta opiskelua

Rankan kouluviikon päätteeksi on hyvä vähä rentoutua. Hyvä rentoutumiskeino on esimerkiksi karnevaalit. Lauantaina tosiaan oli espanjalaisten karnivaalit joka liittyi jollain tavalla johonkin mutta niinkuin Suomella on juhannus hyvä syy juhlia niin Espanjalla on karnevaalit. Käytiin poikain kanssa kaupungilta hakemassa tavarat pukuja varten ja illan hämärtyessä laitettiin kamat kuosiin ja nokka kohti Kamjatkan campusta missä juhlat pidettiin.

Matkaan lähdimme kahden pellen, yhden cowboyn ja yhden "king of alcoholin" joukkueella. Kun päästiin paikan päälle etsimme karnevaaleja, mikä osoittautui haastavaksi. Ennen määränpäätä ehdimme "piipahtaa" kolmissa kotibileissä, joissa yhdessä oli muunmuassa oma tiskijukka. Itse karnevaalit pidettiin rappukäytävässä. Koska rappukäytävässä ei ole sähköpistokkeita, nokkelat espanjolit repivät käytävän lampusta kuvun irti, ja ottivat virtaa sterkkoihin lampun johdoista:) Kyllä insinöörit osaa..
 Espanjalaista innovaatiokykyä:"TANGA RANGERS"
 Hyvin hilpeää meininkiä;)
 Duff ladies ja Romain the clown
Paikallinen vähämielisten kokous

Karnevaalien jälkee suomipojat testasivat ensimmäistä kertaa paikallisen discotequen. Siellä pidettiinki lystiä oikein isolla ällällä aina kello kuuteen asti aamulla. Hinnat ja meininki olivat kutakuinkin samalla levelillä kuin suomessa ja porukka ko pipoa. Kotia päästiin ehjin nahoin puolalaisten autokyydillä, eikä tunnelmaa latistanut edes se että Toni joutui matkustamaan takakontissa:)

 King of alcohol & Super Babies
Ollin Jägermeister-asusteet nauttivat suurta suosiota Tanskanmaalla


ps. Terveiset Sodankylän Oulu-osastolle eli Osmanderrrille, Jay-Z:lle, Hannulle, Empulle, Tupelle ja muille arjen antisankareille!

4 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa! Jututhan parantaa, ku sika juoksuaan :P Tässä alkaa itelläki haluttamaan vaihtoon, kun tämmöstä juttua reissulta pukkaa... Jatkakaahan poijjat samaan malliin ja pitäkäähän lippu oikkeen korkeella.

    VastaaPoista
  2. Hyvin on edustus hallussa teillä! :)

    VastaaPoista
  3. Täällä on vielä vähän hiljaista mutta kyllä tää tästä kohta lähtee!

    VastaaPoista
  4. Onko Tanskanmaalla ollut mittään pilluhommia?

    VastaaPoista